Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Beach Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Lange Lozanastraat 142

8670 KOKSIJDE                                                  2018 Antwerpen

(Weg van kusttram)                                            BE 0477-158-440

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

 

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

Voordelen

Rechtsreeks aan de bouwpromotor kopen heeft meerdere voordelen . . .

Goede zaak? Indien U koopt op plan koopt U steeds aan lanceringprijzen.Dat is de beloning voor wie vroeg inschrijft in onze projecten. Als bouwpromotor verkopen wij met 100% voltooiingwaarborg van de bank en dat bied U 100% garantie om in alle vertrouwen op plan te kopen. Bovendien betaalt U geen makelaarskosten wanneer U rechtsreeks aan de bouwpromotor koop en dat kan toch al gauw enkele duizenden euro’s verschil maken.
Afwerking & Indeling op maat? Niettegenstaande U een appartement op plan koopt,weet U perfect hoe Uw toekomstig appartement er zal uitzien door een bezoekje te brengen aan onze afgewerkte projecten en onze modelappartementen. Bij BBO-Residenties bestaat geen 'standaard'. Onze modelappartementen zijn een basis waarop U zelf kan inspelen. Op plan kopen geeft U nog de mogelijkheid om eventuele wijzigingen aan te brengen aan de indeling en de afwerking van Uw appartement. Bij BBO-Residenties is Klant=Koning.

Als topbelegging en voor uw eigen vakantieplezier . . .

Een appartement aan zee koopt U in eerste instantie van uw eigen vakantieplezier. Maar iedereen weet dat een appartement aan onze kust een vaste beleggingswaarde blijft. Door de toenemende grondschaarste vooral van gronden vlak bij strand en de zee blijven de prijzen van de appartementen jaarlijks de hoogte in gaan. Vooral de appartementen met zeezicht worden schaarser en schaarser. Vandaar dat een appartement aan zee jaarlijks in waarde blijft stijgen.Een appartement aan de kust is daarom vooral een veilige belegging!Naast de hoge meerwaardes zijn er nog de hoge huuropbrengsten die van uw appartement een aardige bron van inkomsten maken. De periodes dat U zelf niet naar uw appartement kunt komen verhuurt U het gewoon waarbij alle huurinkomsten enkel en alleen voor U zijn. Wij hoeven U niet te vertellen dat het huren van een appartement met zeezicht aan de kust niet goedkoop is.