Contacteer ons

KANTOOR & verkoop

Duinkerkelaan 32

8660 De Panne

(Weg van kusttram)

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

kom naar onze opendeurdagen en geniet van een goed glas wijn en bezoek onze projecten en modelappartementen

verlof: 

Maandag Gesloten
Dinsdag 11h - 17h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 11h - 17h
Vrijdag 11h - 16h
Zaterdag 11h - 17h
Zondag Op afspraak

 

jaarlijks verlof 2018: vanaf 22/12/18 tot 07/01/2019   en van :04/03/2019 tem 11/03/2019

Voordelen

Rechtsreeks aan de bouwpromotor kopen heeft meerdere voordelen . . .

Goede zaak? Indien U koopt op plan koopt U steeds aan lanceringprijzen.Dat is de beloning voor wie vroeg inschrijft in onze projecten. Als bouwpromotor verkopen wij met 100% voltooiingwaarborg van de bank en dat bied U 100% garantie om in alle vertrouwen op plan te kopen. Bovendien betaalt U geen makelaarskosten wanneer U rechtsreeks aan de bouwpromotor koop en dat kan toch al gauw enkele duizenden euro’s verschil maken.
Afwerking & Indeling op maat? Niettegenstaande U een appartement op plan koopt,weet U perfect hoe Uw toekomstig appartement er zal uitzien door een bezoekje te brengen aan onze afgewerkte projecten en onze modelappartementen. Bij BBO-Residenties bestaat geen 'standaard'. Onze modelappartementen zijn een basis waarop U zelf kan inspelen. Op plan kopen geeft U nog de mogelijkheid om eventuele wijzigingen aan te brengen aan de indeling en de afwerking van Uw appartement. Bij BBO-Residenties is Klant=Koning.

Als topbelegging en voor uw eigen vakantieplezier . . .

Een appartement aan zee koopt U in eerste instantie van uw eigen vakantieplezier. Maar iedereen weet dat een appartement aan onze kust een vaste beleggingswaarde blijft. Door de toenemende grondschaarste vooral van gronden vlak bij strand en de zee blijven de prijzen van de appartementen jaarlijks de hoogte in gaan. Vooral de appartementen met zeezicht worden schaarser en schaarser. Vandaar dat een appartement aan zee jaarlijks in waarde blijft stijgen.Een appartement aan de kust is daarom vooral een veilige belegging!Naast de hoge meerwaardes zijn er nog de hoge huuropbrengsten die van uw appartement een aardige bron van inkomsten maken. De periodes dat U zelf niet naar uw appartement kunt komen verhuurt U het gewoon waarbij alle huurinkomsten enkel en alleen voor U zijn. Wij hoeven U niet te vertellen dat het huren van een appartement met zeezicht aan de kust niet goedkoop is.