Contacteer ons

KANTOOR & verkoop

Duinkerkelaan 32

8660 De Panne

(Weg van kusttram)

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be

 

Openingsuren

verlof: 

Maandag Gesloten
Dinsdag 11h - 17h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 11h - 17h
Vrijdag 11h - 16h
Zaterdag 11h - 17h
Zondag Op afspraak

 

jaarlijks verlof:22/12/2018 tem 7 januari 2018 !! Zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar 2019

stockverkoop van modelappartementen & promoties

BBO-RESIDENTIES richt in de meeste projecten prachtige modelappartementen in die onze klanten kunnen bezoeken!

Deze modelappartementen worden geschilderd en ingericht om tentoon te stellen aan onze klanten!Bovenop de prachtige standaard afwerking zijn de modelappartementen dikwijls voorzien van allerlei opties van luxe-afwerking als demonstratie voor de klanten.Dat gaat van graniet in de keuken, tot extra luxe uitvoering van de badkamers,ingemaakte kasten in de slaapkamers enz ... allemaal om de klanten aan te tonen wat kan en mogelijk is bij het kiezen van de afwerking van hun appartement.

Momenteel zijn we bezig met het inrichten van nieuwe modelappartementen in onze nieuwste projecten en zijn er een aantal GLOEDNIEUWE & INSTAPKLARE MODELAPPARTEMENTEN  te koop tegen ZEER INTERESSANTE VOORWAARDEN die onmiddellijk beschikbaar zijn!

U kunt onze modelappartementen bezoeken tijdens de week en ook op de zaterdag en de zondag!

Gelieve ons te bellen op 058/41.42.08 om een vrijblijvende afspraak te maken voor een bezoek aan onze modelappartementen in Koksijde en De Panne en Sint-Idesbald

Het ganse jaar door lanceren wij nieuwe projecten waarmee U kunt kennis maken tijdens onze wekelijkse opendeurdagen!

KOM NU DIT WEEK-END NAAR ONZE OPENDEURDAGEN OP ZATERDAG EN ZONDAG en PROFITEER VAN ONZE INTERESSANTE LANCERINSPRIJZEN BIJ INSCHRIJVING IN EEN VAN ONZE PROJECTEN !

 iedereen welkom!!

Kom iedere zaterdag en zondag naar onze opendeurdagen met speciale lanceringsprijzen en geniet van  een lekker glaasje wijn tijdens Uw bezoek aan onze MODELAPPARTEMENTEN en  onze nieuwste zeezichtprojecten

 

 

 

 

 

 

 

 

Actievoorwaarden reischeques geldig tem 30/09/2016

1)Algemeen

1.1 deze actievoorwaarden (hierna "de actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Charfabel Company B.V.B.A. ,met zetel te 8660 De Panne,Duinkerkelaan 32 (hierna:"Charfabel") georganiseerde promotionele actie (hierna "deze actie")

1.2.Door in te gaan op deze actie,verklaren de klanten zich akkoord met de toepasselijkheid van deze actievoorwaarden.

1.3.Charfabel is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van deze actie te wijzigen,of aan te passen,dan wel zonder opgave van reden deze actie te staken,te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit met zich meebrengen,zonder dat Charfabel daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de klanten.

1.4.Indien één of meer bepalingen van deze actievoorwaarden nietig zijn of worden vernietigd,is Charfabel gerechtigd één of meer vervangende bepalingen vast te stellen die zoveel mogelijk de aard en de strekking van de nietige of vernietigde bepaling benaderen zonder zelf nietig of vernietigbaar te zijn.

1.5.Deze actie begint op 30 september 2015 (23.59.59 uur) en eindigt op 29 september 2025 (23.59.59 uur). (hierna "de actieperiode").

1.6.Op deze actievoorwaarden is Belgisch recht van toepassing.Eventuele geschillen vooruitvloeiende uit de actievoorwaarden of de actie dienen te worden voorgelegd aan de rechter van de woonplaats van verwerende partij.

2)DE ACTIE

2.1.Deze actie staat enkel open voor klanten van Charfabel.

2.2.De klant kan geheeld vrijblijvend beslissen op deze actie in te gaan.

2.3.De actie bestaat erin dat elke klant elk jaar een reischeque mag opnemen ter waarde van 1.200 EUR. Charfabel wenst wel uitdrukkelijk te stellen dat zij uitsluitend reischeques ter beschikking stelt van haar klanten en geenzins als reisbureau optreedt of kan worden aangesproken.

2.4.Deze reischeque dekt uitsluitend de verblijfskosten en niet de transportkosten of andere kosten.

2.5.De reischeques zijn niet geldig tijdens schoolvakanties

3)VOORWAARDEN:

 3.1.Deelname aan de Actie staat enkel open voor klanten van Charfabel.

3.2.Deelname aan deze wedstrijd is alleen mogelijk gedurende de actieperiode

3.3. Aan deze deelname zijn geen kosten verbonden

3.4.Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte,actuele en complete informatie.