Contacteer ons

KANTOOR & verkoop

Duinkerkelaan 32

8660 De Panne

(Weg van kusttram)

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

kom naar onze opendeurdagen en geniet van een goed glas wijn en bezoek onze projecten en modelappartementen

verlof: 

Maandag Gesloten
Dinsdag 11h - 17h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 11h - 17h
Vrijdag 11h - 16h
Zaterdag 11h - 17h
Zondag Op afspraak

 

jaarlijks verlof 2018: vanaf 22/12/18 tot 07/01/2019   en van :04/03/2019 tem 11/03/2019

ZEEDIJK NOORDZEEZICHT

OP DE ZEEDIJK ZELF !

BIJNA TE LAAT ALLE APPARTEMENTEN UITVERKOCHT !!!!!

NOG ENKEL INSTAPKLARE EXCLUSIEVE PENTHOUSE TE KOOP! (hogere prijsklasse)

bekijk de foto's op deze site van het ZICHT VAN UIT UW LIVING OP DE ZEEDIJK

"Residentie NOORDZEEZICHT"
Residentie "Noordzeezicht" is een stijlvolle nieuwbouwresidentie!
Slechts 7 appartementen met een GROOT TERRAS in een stijlvol gebouw met een tijdloze architectuur en residentiële allures. . . Per verdiep slechts 1 appartement is een zeldzame troef en zorgt voor absolute rust en privacy!Alle appartementen zijn bereikbaar met een ruime lift en worden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsmaterialen.Naast de gratis fietsenberging zijn er wijnkelders en private kelders voor het strandgerief te koop.Op wandelafstand zijn eveneens enkele -of dubbele garages te koop of te huur tegen interessante prijzen!

Kwaliteitsappartementen op de Zeedijk zelf van Koksijde!
Wie nog dichter bij zee wilt zitten moet een boot kopen . . .
Koksijde een jonge en dynamische kustgemeente en . . .één van de mooiste plekjes ten westen aan de Belgische kust,tussen Oostduinkerke en Sint-Idesbald.Een absolute TOP-bestemming voor zowel strandlovers,sportievelingen,kunstliefhebbers en natuurliefhebbers. Ook wie van shoppen houdt,komt aan zijn trekken in de vele mooie winkels in Koksijde en het mondaine "ZOUTE VAN KOKSIJDE "nl Sint-Idesbald!De breedste stranden,antieke strandhuisjes,de mooiste ongerepte duinen,de vernieuwde wandeldijk,het bruisende centrum met tal van evenementen en het casino appeleren zo aan een divers publiek.Koksijde bied dus een waaier aan mogelijkheden tot ontspanning , plezier,shoppen,kunst en gastronomie.Mogelijkheden genoeg om gezellig te tafelen met familie of vrienden en te genieten van de geneugten van de zee.Kortom Koksijde en zijn omgeving is een locatie waar het bijzonder goed is om te leven,een oase om te wonen,waar verblijfstoerisme ,natuur & recreatie perfect samen gaan.

 

Residentie "Noordzeezicht " is uitstekend gelegen op de zeedijk van Koksijde!
"Noordzeezicht" de naam spreek voor zich . . . is UITSTEKEND gelegen op de vernieuwde ZEEDIJK van Koksijde-Bad.Vanuit Uw appartement hebt U ADEMBENEMEND FRONTAAL ZEEZICHT,geen enkele inkijk en volledige privacy ! Op enkele stappen van de prachtige duinen en op "letterlijk" enkele stappen van het bruisende centrum van het mondaine KOKSIJDE met zijn vele gezellige terrasjes en restaurantjes.

Een appartement met een afwerking naar Uw wens . . .
Bij de bouw van onze appartementen houden we rekening met de wensen en de behoeften van onze klanten.We gebruiken kwalitatieve materialen voor de afwerking en zorgen ervoor dat U alle ruimtes maximaal kan benutten.Als koper krijgt U de kans om zelf Uw keuze te maken uit een ruim voorstel aan vloeren,faiences,keuken- en badkamerinrichting.Alle appartementen hebben individuele verwarming op gas.In combinatie met een uiterst goede isolatie , conform de EPB-normen resulteert dit in een uiterst laag verbruik!Onze moderne keukens met wijnfrigo zorgen voor een totaal kookcomfort en onze luxueuze badkamers met geraffineerd sanitair zorgen ervoor dat U na een dagje strand en zee U volop kan verfrissen en ontspannen.

Geen crisis aan zee maar een snelle uitverkoop van TOPLIGGINGEN met ZEEZICHT aan de vele vroegere Knokkegangers . . .

Vastgoedprijzen aan de kust stijgen in het algemeen,maar de vastgoedprijzen stijgen vooral op volledig exclusieve locaties waarvan het aanbod,en zeker het aanbod zeezicht zeer beperkt geworden is.De steeds groter wordende schaarste van zeezichtappartementen jagen de vastgoedprijzen tot ver boven het gemiddelde de hoogte in . . .SCHAARSTE = EXCLUSIVITEIT! De vastgoedmarkt voor nieuwe zeezichtprojecten heeft de wind in de zeilen en houdt zich ver van de economische crisis.Terwijl de beurzen rood kleuren,de bankaandelen kelderen en de intresten op de spaarboekjes zakken naar historische dieptepunten,genieten onze klanten onbezorgd van hun zeezichtappartement.Ze hebben zelf veel plezier aan hun appartement,de periodes dat ze willen verhuren hebben ze een hoog huurinkomen en hun investering is waardevast en blijft dag na dag in waarde stijgen.

 

 

← terug naar aanbod