Contacteer ons

KANTOOR & verkoop

Duinkerkelaan 32

8660 De Panne

(Weg van kusttram)

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

kom naar onze opendeurdagen en geniet van een goed glas wijn en bezoek onze projecten en modelappartementen

verlof: 

Maandag Gesloten
Dinsdag 11h - 17h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 11h - 17h
Vrijdag 11h - 16h
Zaterdag 11h - 17h
Zondag Op afspraak

 

jaarlijks verlof 2018: vanaf 22/12/18 tot 07/01/2019   en van :04/03/2019 tem 11/03/2019

TERRASSEN AAN DE NOORDZEE

TE LAAT!!! UITVERKOCHT!!

RESIDENTIE "TERRASSEN AAN DE NOORDZEE

 EEN ONTMOETING MET DE ZEE . . . WIJDS ZEEZICHT & LEVENDIGE STRANDZICHTEN!

Een kleine charmante residentie met SLECHTS 12 prachtige HOEK-APPARTEMENTEN met UNIEK ZEEZICHT waarvan maar 2 appartementen per verdieping!

Residentie Terrassen aan de Noordzee is gelegen in hartje KOKSIJDE-BAD en op wandelafstand van het bruisende centrum van Koksijde en Sint-Idesbald

In de kelderverdieping zijn 12 garage-staanplaatsen te koop en private bergingen

Geen crisis aan zee maar snelle uitverkoop van TOPLIGGINGEN met ZICHT OP ZEE!

Vastgoedprijzen aan de kust stijgen in het algemeen,maar de vastgoedprijzen stijgen vooral op volledig exclusieve locaties waarvan het aanbod ZEER BEPERKT GEWORDEN IS.De steeds groter wordende schaarse van zeezichtlokaties jagen de vastgoedprijzen tot ver boven het gemiddelde de hoogte in!                   SCHAARSTE = EXCLUSIVITEIT =TOPBELEGGING

terwijl de beurzen rood kleuren en de bankaandelen kelderen en de intresten zakken naar historische dieptepunten,genieten onze kopers onbezorgd van hun appartement aan zee.Ze weten dat hun investering waardevast is en dag na dag in waarde stijgt en dit jaar na jaar tot in de verre toekomst.

Kwaliteitsappartementen op TOPLIGGINGEN MET ZEEZICHT . . .

Onze SPECIALITEIT is ZEEZICHT en we streven naar stijlvolle charmante gebouwen met een tijdloze architectuur en residentiele allures.Bij het bouwen van onze instapklaar-afgewerkte appartementen zorgen we ervoor dat alle ruimtes steeds optimaal benut worden volgens de behoefte van onze klanten.Als koper hebt U inspraak in de afwerking van uw appartement en kunt U zelf beslissen waar Uw lichtpunten en stopcontacten wilt hebben.U kunt zelf Uw keuze maken uit ons ruim voorstel aan vloeren,faiences,keukens en badkamers.Alle appartementen hebben individuele verwarming op aardgas.Dit in combinatie met een zeer goede isolatie conform de strenge EPB-normen leidt dit tot een uiterst laag verbruik.

 

RESIDENTIE NORDIC II . . . SEE,LIVE and ENJOY!

Residentie NORDIC II is zo dicht bij de zee gelegen dat U 's avond gewoon van op Uw eigen groot terras het geluid van de golven van de Zee kunt horen!De ideale plek om samen te genieten en tot rust te komen met een lekker glaasje wijn en leuk gezelschap.Na een dagje Strand en Zee nog even uitwaaien op de mooie rustige wandeldijk met de ondergaande zon of nog even slenteren met de blote voeten in het aangename zeewater op het brede zandstrand . . . het kan allemaal!

KOKSIJDE-BAD . . . één van de mooiste plekjes aan Zee

ten westen aan de Belgische kust ligte Koksijde,absolute topbestemming voor zowel strandlovers die van rust houden,sportfanaten,natuurliefhebbers als voor wie van shoppen houdt!De breedste stranden,antieke strandhuisjes,ongerepte duinen,mooie nieuwe wandeldijk,het bruisende centrum van Koksijde en het gezellige pitoreske centrum van Sint-Idesbald.Koksijde bied een waaier aan mogelijkheden tot ontspanning,plezier,shoppen,kunst en gastronomie.Mogelijkheden genoeg om gezellig te tafelen met familie en vrienden en te genieten van de geneugten van de zee.Kortom Koksijde is een gemeente war het bijzonder goed is om te leven,een oase om te wonen,waar verblijfstoerisme,natuur en recreatie perfect samengaan.

voor vrijblijvende inlichtingen of een bezoek aan onze modelappartementen bel (7d/7d) 058/41.42.08

 

 

 

 

 

← terug naar aanbod