Contacteer ons

KANTOOR & verkoop

Duinkerkelaan 32

8660 De Panne

(Weg van kusttram)

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

kom naar onze opendeurdagen en geniet van een goed glas wijn en bezoek onze projecten en modelappartementen

verlof: 

Maandag Gesloten
Dinsdag 11h - 17h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 11h - 17h
Vrijdag 11h - 16h
Zaterdag 11h - 17h
Zondag Op afspraak

 

jaarlijks verlof 2018: vanaf 22/12/18 tot 07/01/2019   en van :04/03/2019 tem 11/03/2019

RESIDENTIE STRAND & ZEE

BIJNA OP DE ZEEDIJK TEGEN ZEER INTERESSANTE PRIJZEN!!  UNIEK!!  SUPERKANS!!                                                                                                                                                                           

TE LAAT:UITVERKOCHT!

RESIDENTIE "STRAND & ZEE"

Ontmoeting met de Zee . . .
WIJDS ZEEZICHT & levendige Strandzichten . . . "Een zicht om van te houden"
Residentie "Strand & Zee", een klein, charmant gebouw met residentiële allures naast het duinengebied op de grens met Sint-Idesbald en op wandelafstand van het centrum De Panne.
MIS DE BOOT NIET! SLECHTS 5 APPARTEMENTEN ZOEKEN EEN TROTSE EIGENAAR VAN EEN EIGEN STUKJE ZEEZICHT TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS . .

RESIDENTIE "STRAND & ZEE"

Geen crisis aan zee maar snelle uitverkoop van Topliggingen met zicht op Zee!
Vastgoedprijzen aan de kust stijgen in het algemeen, maar de vastgoedprijzen stijgen vooral op volledig exclusieve locaties waarvan het aanbod, en zeker het aanbod zeezicht, zeer beperkt geworden is. De steeds groter wordende schaarste van zeezichtappartementen jagen de vastgoedprijzen tot ver boven het gemiddelde de hoogte in . . .SCHAARSTE=EXCLUSIVITEIT! De vastgoedmarkt voor nieuwbouwappartementen aan zee heeft de wind in de zeilen en houd zich ver van de economische crisis. Terwijl de beurzen rood kleuren, de bankaandelen kelderen en de intresten zakken naar historische dieptepunten, genieten onze klanten onbezorgd van hun appartement. Ze weten dat hun investering waardevast is en dag na dag in waarde stijgt!
Kwaliteitsappartementen op topliggingen . . . zee, strand en zon!
Onze specialiteit is ZEEZICHT en we streven naar stijlvolle charmante gebouwen met tijdloze architectuur en residentiële allures. Bij het bouwen van onze instapklare appartementen zorgen we steeds dat alle ruimtes optimaal benut worden volgens de behoeften van onze klanten. Als koper hebt u inspraak in de afwerking van uw appartement en kunt u zelf beslissen waar u de lichtpunten en de stopcontacten wilt hebben. U kunt zelf uw keuze maken uit ons ruim voorstel aan vloeren, faiences, keukens en badkamers. Alle appartementen hebben individuele verwarming op aardgas. Dat in combinatie met een zeer goede isolatie conform de strenge EPB-normen leidt dit tot een uiterst laag verbruik.


Residentie "Strand & Zee" . . . SEE, LIVE and ENJOY

Residentie "Strand & Zee" is zongericht en zo dicht bij de zee dat u van op uw eigen terras de golven kunt horen en de zee kunt ruiken. . . de ideale plek om zalig te genieten van het adembenemende zeezicht, de rust en het geluid van de zee met een lekker glas wijn voor het slapengaan! Na een dagje strand en zee nog even uitwaaien op de mooie wandeldijk met de ondergaande zon of slenteren met de blote voeten in het zeewater op het brede zandstrand waar nog "ouderwetse" strandhuisjes staan doet u werkelijk volledig tot rust komen! Het gebouw bestaat uit 5 luxe- appartementen waarvan telkens 1 appartement per verdiep. Dat betekend dat iedereen zijn eigen verdieping heeft en dit zorgt voor absolute rust en privacy! Op het gelijkvloers zijn ruime bergingen te koop die ideaal zijn voor het opbergen van allerlei strandgerief of fietsen. Het duplex-appartement op de eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en toegang tot een private tuin of terras. Daarnaast zijn er nog 3 type-appartementen met 2 slaapkamers en een duplex-Penthouse met 3 slaapkamers en reuzeterrassen. Aankoop of huren van garages in de buurt is ook mogelijk.


De Panne . . . één van de mooiste plekjes aan zee

Ten westen van onze Belgische kust ligt De Panne, "place to be" voor strandlovers omwille van de breedste zandstranden, voor de sportfanaten vanwege onder andere het strandzeilen, voor de natuurliefhebbers vanwege de ongerepte duinen, en voor wie van shoppen houdt de vele winkeltjes en voor de allerkleinsten is er Plopsaland. . . U kunt er zonnen, wandelen en genieten van de breedste zandstranden en de ongerepte duinen, u kunt er gezellig tafelen in tal van gezellige restaurantjes of lekker gastronomisch gaan eten met vrienden of familie in het 2-sterren-restaurant "Le Fox" van "TV-Chef in Nood" Stefaan Buyens. Mogelijkheden genoeg dus voor een geslaagde vakantie!

 

← terug naar aanbod