Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Belgium Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Koninklijke Baan 168 HR

8670 KOKSIJDE                                                  8670 Koksijde

(Weg van kusttram)                                            BE 0771.752.784

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

 

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

Residentie "De Strandwandeling"

Residentie "De Strandwandeling" is het nieuwste project van BBO-Residenties.

TE LAAT: UITVERKOCHT! BEL SNEL VOOR ONZE ANDERE ZEEZICHTPROJECTEN OP 058/41 42 08

INTERESSE? NEEM SNEL CONTACT OP VOOR AFSPRAAK OF BEZOEK op 058/41 42 08 

Het gebouw is afgebroken en de werken worden gestart op 1 maart
Vloerplaat eerste verdiep voltooid

16 april vloerplaat 2de verdiep voltooid!
vloerplaat 3de verdiep voltooid!

Residentie "De Strandwandeling" is een klein stijlvol klassegebouwtje met maar 5 appartementen.

Pluspunten zijn:

  • ZEER MOOI ZEEZICHT
  • ZONGERICHT
  • PRACHTIGE TERRASSEN
  • 1 APPARTEMENT PER VERDIEP
  • KLASSE & LUXE
  • RESIDENTIELE STIJL
  • DICHT BIJ CENTRUM
  • 20M VAN DE ZEEDIJK
  • PARKEERMOGELIJKHEID

2 Slaapkamerappartementen en een prachtige Penthouse met reuzeterrassen met UNIEK ZEEZICHT en in de VOLLE ZON!

WERKELIJK EEN UNIEKE AANBIEDING MET PRACHTIG ZEEZICHT OP EEN ECHTE TOPLIGGING!

VOOR DE ECHTE LIEFHEBBERS BEL VOOR INLICHTINGEN: 058/41 42 08

ZON & ZEEZICHT:De Belegging van de eeuw!

Residentie "De Strandwandeling" is een stijlvol charmant gebouwtje met slechts 5 zongerichte zeezicht-appartementen.Een zeldzame troef is het feit dat er slechts 1 appartement per verdieping is en dat betekend dat iedere eigenaar zijn eigen verdieping heeft zonder buren:een onbetaalbaar comfort is daar de absolute rust en privacy!Alle appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt met luxueuze materialen en beschikken over ruime zonneterrassen met een prachtig zeezicht.

Voor de liefhebbers van een gelijkvloersappartement is Residentie "De Strandwandeling" een UNIEKE aanbieding!Een gelijkvloersappartement is ideaal voor vaste bewoning of 2de verblijf zowel voor eigen gebruik als voor de verhuring. Het gelijkvloersappartement beschikt over een mooie tuin waar U in alle privacy kunt tot rust komen en een prachtig zongericht zeezicht-terras waar U kunt genieten van de zee,de zon en een heerlijk drankje.Langs de voordeur komt U in de ruime inkom met videoparlofoon en vervolgens beschikt U over een ruime living,moderne ingerichte keuken,WC,luxueuze badkamer en 2 ruime slaapkamers.Parkeermogelijkheid is hier ook een pluspunt!

Een appartement met een afwerking naar Uw wens . . .

Bij de bouw van onze appartementen houden wij rekening met de eisen en de behoeften van onze klanten.We gebruiken kwalitatieve materialen voor de afwerking en zorgen ervoor dat U alle ruimtes maximaal kunt benutten.Als koper krijgt U de kans om zelf Uw keuze te maken uit een ruim voorstel aan vloeren,faiences,keukens en badkamers.Alle appartementen hebben individuele verwarming op gas en dat in combinatie met een uiterst goede isolatie conform de EPB-normen geeft een uiterst laag verbuik!Onze moderne keukens zorgen voor een totaal kookcomfort en onze luxueuze badkamers met geraffineerd sanitair zorgen ervoor dat U na een dagje strand en zee volop kunt nagenieten en tot rust komen.

Residentie "De Strandwandeling" is uiterst gunstig gelegen . . . 

"De Strandwandeling" de naam zegt het zelf al . . . is gelegen vlak aan het strand en de zee op een van de mooiste plekjes van Koksijde!U kunt er prachtige strandwandelingen maken en volop genieten van de rust van het strand en de zee.Via de wandeldijk bent U op slechts enkele stappen van het bruisende centrum van het mondaine Koksijde met zijn vele gezellige terrasjes en restaurantjes.

Koksijde ... één van de mooiste plekjes aan zee

Ten westen aan de Belgische kust ligt Koksijde,absolute topbestemming voor zowel strandlovers,sportievelingen, natuurliefhebbers als voor wie van shoppen houdt!De breedste stranden,antieke strandhuisjes,de mooiste ongerepte duinen,de vernieuwde wandeldijk,het bruisende centrum met tal van evenementen en het casino appelleren zo aan een divers publiek.Koksijde bied een waaier aan mogelijkheden tot ontspanning, plezier,shoppen,kunst en gastronomie.Mogelijkheden genoeg om gezellig te tafelen met familie of vrienden en de te genieten van de geneugten van de zee.Kortom is Koksijde een omgeving waar het bijzonder goed is om te leven,een oase om te wonen,waar verblijfstoerisme,natuur & recreatie perfect samengaan.

 

 

 


← terug naar aanbod