Contacteer ons

KANTOOR & verkoop

Duinkerkelaan 32

8660 De Panne

(Weg van kusttram)

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

kom naar onze opendeurdagen en geniet van een goed glas wijn en bezoek onze projecten en modelappartementen

verlof: 

Maandag Gesloten
Dinsdag 11h - 17h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 11h - 17h
Vrijdag 11h - 16h
Zaterdag 11h - 17h
Zondag Op afspraak

 

jaarlijks verlof 2018: vanaf 22/12/18 tot 07/01/2019   en van :04/03/2019 tem 11/03/2019

Residentie "CHATEAU D'AZUR"

UITVERKOCHT :TE LAAT . . . zie naar aanbod en haast U voor onze andere zeezichtprojecten

Residentie “Château D’Azur” is een van de NIEUWSTE PROJECTEN van BBO-RESIDENTIES en komt op enkele meters van het STRAND en de ZEEDIJK in KOKSIJDE.

“CHÂTEAU D’AZUR” zal een typisch klein & gezellig gebouwtje worden met slechts één appartement per verdieping.

Een UNIEKE SITUATIE een gebouw met slechts 1 appartement per verdieping.Elke nieuwe eigenaar heeft zijn eigen verdieping en heeft geen buren. Ideaal voor liefhebbers  van rust en stilte!

Een appartement op Uw maat . . .

U kan de keuze maken voor een vaste woonst of een tweede thuis aan zee .Wij bouwen appartementen naargelang de eisen van onze klanten.Dat betekend veel berging,ruime livings,grote terrassen,grote slaapkamers enz. . .BBO-Residenties hecht groot belang aan isolatie.Daarom zijn naast de goed geïsoleerde muren ook de vloeren goed geïsoleerd.

Door onze LUXE-AFWERKING en het  gebruik van kwaliteitsmaterialen en dit telkens op AAA+TOPLIGGINGEN menen wij dat een appartement BEZITTEN van BBO-RESIDENTIES meer dan een PRESTIGE is.Onze hypermoderne keukens zorgen voor een totaal kookcomfort en onze fraaie badkamers zijn volledig afgewerkt met geraffineerd sanitair.De videofoon zorgt voor Uw maximale privacy en veiligheid.

De appartementen in “Chateau D’Azur” bieden een totaal en luxueus wooncomfort op zonder twijfel één der mooiste plekjes van Koksijde. Vanuit alle appartementen kunt U genieten van een prachtig en UNIEK ZEEZICHT!

Mocht U de keuze maken dat “CHATEAU D’AZUR” Uw tweede thuis aan ZEE mag worden, laat dan niet na om ons vrijblijvend te contacteren voor alle inlichtingen of een bezoekje aan ons modelappartement.

 

← terug naar aanbod