Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Belgium Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Koninklijke Baan 168 HR

8670 KOKSIJDE                                                  8670 Koksijde

(Weg van kusttram)                                            BE 0771.752.784

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

 

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

Residentie "CHATEAU D'AZUR"

UITVERKOCHT :TE LAAT . . . zie naar aanbod en haast U voor onze andere zeezichtprojecten

Residentie “Château D’Azur” is een van de NIEUWSTE PROJECTEN van BBO-RESIDENTIES en komt op enkele meters van het STRAND en de ZEEDIJK in KOKSIJDE.

“CHÂTEAU D’AZUR” zal een typisch klein & gezellig gebouwtje worden met slechts één appartement per verdieping.

Een UNIEKE SITUATIE een gebouw met slechts 1 appartement per verdieping.Elke nieuwe eigenaar heeft zijn eigen verdieping en heeft geen buren. Ideaal voor liefhebbers  van rust en stilte!

Een appartement op Uw maat . . .

U kan de keuze maken voor een vaste woonst of een tweede thuis aan zee .Wij bouwen appartementen naargelang de eisen van onze klanten.Dat betekend veel berging,ruime livings,grote terrassen,grote slaapkamers enz. . .BBO-Residenties hecht groot belang aan isolatie.Daarom zijn naast de goed geïsoleerde muren ook de vloeren goed geïsoleerd.

Door onze LUXE-AFWERKING en het  gebruik van kwaliteitsmaterialen en dit telkens op AAA+TOPLIGGINGEN menen wij dat een appartement BEZITTEN van BBO-RESIDENTIES meer dan een PRESTIGE is.Onze hypermoderne keukens zorgen voor een totaal kookcomfort en onze fraaie badkamers zijn volledig afgewerkt met geraffineerd sanitair.De videofoon zorgt voor Uw maximale privacy en veiligheid.

De appartementen in “Chateau D’Azur” bieden een totaal en luxueus wooncomfort op zonder twijfel één der mooiste plekjes van Koksijde. Vanuit alle appartementen kunt U genieten van een prachtig en UNIEK ZEEZICHT!

Mocht U de keuze maken dat “CHATEAU D’AZUR” Uw tweede thuis aan ZEE mag worden, laat dan niet na om ons vrijblijvend te contacteren voor alle inlichtingen of een bezoekje aan ons modelappartement.

 

← terug naar aanbod