Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Belgium Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Koninklijke Baan 168 HR

8670 KOKSIJDE                                                  8670 Koksijde

(Weg van kusttram)                                            BE 0771.752.784

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

 

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

RESIDENTIE NAUTILUS

TE LAAT !UITVERKOCHT  

Kwaliteitsappartementen op topliggingen...

Bij BBO-RESIDENTIES houden we steeds rekening met de wensen en de behoeften van onze klanten. Bij het bouwen van onze appartementen zorgen we steeds dat alle ruimtes optimaal benut kunnen worden en beantwoorden aan de wensen van onze klanten. De kopers kunnen zelf beslissen waar ze hun lichtpunten en stopcontacten willen hebben. Als koper krijgt u de kans om zelf uw keuze te maken uit ons ruim voorstel aan vloeren, faïences, keukens en badkamers. Alle appartementen hebben individuele verwarming op gas. Dat in combinatie met een zeer goede isolatie conform de EPB-normen leidt dit tot een uiterst laag verbruik. Onze goed uitgeruste moderne keukens bieden een totaal kookcomfort en onze luxueuze badkamers doen u tot rust komen!

Residentie "Nautilus" is uiterst goed gelegen ...

Het gebouw is zongericht en ligt vlak om de hoek van het brede zandstrand en de zee van De Panne. U bent zo dicht bij de zee dat u maar enkele stappen moet zetten naar het strand en het water! Na een dagje strand en zee nog even uitwaaien op de mooie wandeldijk in de Panne met ondergaande zon of slenteren met de blote voeten in het water op het brede zandstrand waar nog "ouderwetse" strandhuisjes staan doet u werkelijk volledig genieten en tot rust komen. Residentie "NAUTILUS" is rustig gelegen op enkele stappen van het gezellige stadscentrum en de markt met zijn vele gezellige terrasje en restaurantjes. Heerlijk aperitieven in de avondzon met vrienden en familie en genieten van de gezellige drukte van de terrassen met een lekker hapje is leven zoals "GOD" in De Panne.

De Panne... één van de mooiste plekjes aan zee

Ten westen van onze Belgische kust ligt "De Panne" de "place to be" voor strandlovers omwille van de breedste zandstranden, voor de sportfanaten vanwege onder andere het strandzeilen, voor de natuurliefhebbers vanwege de ongerepte duinen, voor wie van shoppen houdt de vele winkeltjes en voor de allerkleinsten is er Plopsaland... u kunt er zonnen, wandelen en genieten van de breedste zandstranden en de ongerepte duinen, u kunt er gezellig tafelen in tal van gezellige restaurantjes of lekker gastronomisch gaan eten met vrienden of familie op 15 m om de hoek in het 2 sterren-restaurant "The FOX". Mogelijkheden genoeg dus voor een geslaagde vakantie!

 

← terug naar aanbod