Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Beach Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Lange Lozanastraat 142

8670 KOKSIJDE                                                  2018 Antwerpen

(Weg van kusttram)                                            BE 0477-158-440

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

 

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

RESIDENTIE DE ZEEHELLING

TE LAAT !! UITVERKOCHT!!

PRACHTIG ZEEZICHTPROJECT MET 7 EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN

OP WANDELAFSTAND VAN DE ZEILCLUB EN DE STRANDLAAN MET FOODIE HOTSPOTS IN HET PITTORSEKE CENTRUM VAN SINT-IDESBALD!
PRACHTIG ZEEZICHTPROJECT MET 7 EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN
RUIME LEEFTERRASSEN AAN DE ZONNEKANT
LUXUEUZE EN KWALITATIEVE AFWERKING
MODERNE EN HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR! NEWSTYLE !!
gelegen in residentiele villawijk met mooie oude kustvilla'


VOOR ALLE INFO BEL 058/41.42.08
▪ 1 gebouw met zeezichtappartementen in de Klaprozenstraat  en 1 gebouw in de Oostendelaan
▪ 1 appartement per verdiep
▪ duplex -penthouse met XXL TERRASSEN: VERKOCHT!!
▪ fietsenberging
▪ bergingen strandgerief
▪ parkeermogelijkheden, garages in de buurt enz
▪ inspraak in de afwerking enz

 


 

Een appartement met een afwerking naar uw wens

Bij de bouw van onze appartementen houden we rekening met de wensen en de behoeften van onze klanten. We gebruiken kwalitatieve materialen voor de afwerking en zorgen ervoor dat u alle ruimtes maximaal kan benutten. Als koper krijgt u de kans om zelf uw keuze te maken uit een ruim voorstel aan vloeren, faiences, keuken- en badkamerinrichting. Alle appartementen hebben individuele verwarming op gas. In combinatie met een uiterst goede isolatie resulteert dit in een uiterst laag verbruik! Onze moderne keukens zorgen voor een totaal kookcomfort en onze luxueuze badkamers met geraffineerd sanitair zorgen ervoor dat u na een dagje strand en zee zich volop kan verfrissen en ontspannen.

 

"De Zeehelling", geniet vanop de eerste rij in Koksijde!

Residentie "De Zeehelling" is zeer rustig gelegen, vlak aan het strand en de zeedijk en juist naast de oude mondaine Villawijk met de pittoreske witgekalkte villa's met de wereldberoemde rieten daken! Op enkele stappen kom je in de Strandlaan met de vele winkels en de FOODIE HOTSPOTS! De exclusieve ZEILCLUB van SINT IDESBALD ligt eveneens op enkele stappen van Residentie "De Zeehelling" en is een echt paradijs om te vertoeven! En juist naast de oude pittoreske Villawijk met de wereldberoemde witgekalkte villa's met rieten daken!

 

NEW STYLE: "De Zeehelling" is een stijlvolle nieuwbouwresidentie met moderne look ...!

Kwaliteitsappartementen in een stijlvol gebouw met een hedendaagse moderne architectuur! De combinatie van zwarte gevelstenen met bijna hagelwitte terrassen zorgen voor een echt waauweffect! Per verdiep slechts 1 appartement is een zeldzame troef en zorgt voor absolute rust en privacy! Alle appartementen zijn bereikbaar via een ruime lift en worden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. Naast de ruime fietsenberging zijn er op het gelijkvloers ook private bergingen voor het strandgerief te koop. Op wandelafstand zijn eveneens enkele -of dubbele garages te koop of te huur tegen interessante prijzen!

 

Leven als God in Sint-Idesbald

SINT-IDESBALD, een jonge en dynamische kustgemeente en... één van de mooiste plekjes ten westen aan de Belgische kust tussen Koksijde en De Panne. Een absolute TOP-bestemming voor zowel strandlovers, sportievelingen, kunst- en natuurliefhebbers. Ook wie van shoppen houdt komt aan zijn trekken in de vele mooie winkels van Koksijde en De Panne. SINT-IDESBALD is het mondaine KOKSIJDE of "HET ZOUTE VAN KOKSIJDE "! De breedste stranden, antieke strandhuisjes, de mooiste ongerepte duinen, de vernieuwde wandeldijk, het bruisende centrum met tal van evenementen en het casino appeleren zo aan een divers publiek. Koksijde biedt dus een waaier aan mogelijkheden tot ontspanning, plezier, shoppen, kunst en gastronomie. Mogelijkheden genoeg om gezellig te tafelen met familie of vrienden en te genieten van de geneugten van de zee. Kortom, Koksijde en zijn omgeving is een locatie waar het bijzonder goed is om te leven, een oase om te wonen waar verblijfstoerisme, natuur & recreatie perfect samengaan.

 

Een terras met zicht op zee

Alle appartementen beschikken over ruime leefterrassen met UNIEK ZEEZICHT aan de zonnekant die toegankelijk zijn via de brede schuiframen. Het appartement op het gelijkvloers beschikt zelfs over een groot woonterras van 6 op 5 m met een fenomenaal zicht op zee en op het strand! Ideaal voor een toffe vakantie met vrienden of familie of voor een vast woonverblijf aan zee!

 

Geen crisis aan zee maar snelle uitverkoop van TOPLIGGINGEN met ZEEZICHT aan de vele vroegere Knokkegangers ...

Vastgoedprijzen aan de kust stijgen in het algemeen, maar de vastgoedprijzen stijgen vooral op volledig exclusieve locaties waarvan het aanbod en zeker het aanbod met zeezicht zeer beperkt geworden is. De steeds groter wordende schaarste aan zeezichtappartementen jagen de vastgoedprijzen ver boven het gemiddelde de hoogte in: SCHAARSTE = EXCLUSIVITEIT!
De vastgoedmarkt voor nieuwe zeezichtprojecten heeft de wind in de zeilen en houdt zich ver van de economische crisis. Terwijl de beurzen rood kleuren, de bankaandelen kelderen en de intresten op de spaarboekjes zakken naar historische dieptepunten, genieten onze klanten onbezorgd van hun zeezichtappartement. Ze hebben zelf veel plezier aan hun appartement en de periodes waarin ze willen verhuren halen ze een hoog huurinkomen. Hun investering is waardevast en blijft dag na dag in waarde stijgen.

 

FR

Des appartements ensoleillé dans une petite résidence sur la digue . . . (1 app par étage avec largeur unique de 6m)situé à quelques pas de commerces

situation idéale entre du centre et la digue piétonne.

Agréable séjour- salle à manger avec vue panoramique sur la plage et la mer.Cuisine ouverte bien équipée.terras ensoleillé.Possibilité d'achat d'un garage dans les environs immédiats.Visites volontiers après rendez-vous en un de nos bureaux

A Saisir!

← terug naar aanbod