Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Belgium Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Koninklijke Baan 168 HR

8670 KOKSIJDE                                                  8670 Koksijde

(Weg van kusttram)                                            BE 0771.752.784

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

 

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

Residentie "SALVATOR"

RESIDENTIE "SALVATOR" :

EEN MOOI ZICHT OP EEN HOGE MEERWAARDE VANUIT RUSTIGE GROENE OMGEVING IN HET HARTJE VAN DE PANNE!

Residentie "Salvator" is een uitstekend centraal gelegen nieuwbouwproject gelegen in een ZEER RUSTIGE éénrichtingszijstraat van de MARKT.

De Residentie "Salvator" is zongericht en beschikt over zeer mooie en ruime doorloopappartementen ideaal voor vaste woonst of als tweede verblijf. Er zijn eveneens garages en parkeerplaatsen te koop!

Iedere eigenaar kan gebruik maken van de ruime fietsenberging om zijn fietsen veilig op te bergen. Residentie Salvator is naast zijn centrale ligging dicht bij de winkels en de gezellige terrasjes eveneens slechts op wandelafstand van het prachtige strand en de Zeedijk van De Panne gelegen!

Alle appartementen worden stuk voor stuk instapklaar afgewerkt met mooie materialen en beschikken over de hoogste basisafwerking van de kust.Dankzij de grote schuiframen is er veel lichtinval in Uw appartement.

Alle appartementen in Residentie Salvator zijn een uitstekende belegging wanneer U wilt verhuren op jaarbasis of langer voor vaste woonst of vakantie.

Door een groeiend tekort aan serviceflats en door de toenemende vergrijzing zijn steeds meer oudere mensen die hun woning verkocht hebben op zoek naar een woonappartement dat dicht bij alle winkels en gezellige terrasjes gelegen is!

verenigingstr 11+13+15 De Panne met ondergrondse garages

 

← terug naar aanbod