Contacteer ons

KANTOOR & verkoop

Duinkerkelaan 32

8660 De Panne

(Weg van kusttram)

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

kom naar onze opendeurdagen en geniet van een goed glas wijn en bezoek onze projecten en modelappartementen

verlof: 

Maandag Gesloten
Dinsdag 11h - 17h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 11h - 17h
Vrijdag 11h - 16h
Zaterdag 11h - 17h
Zondag Op afspraak

 

jaarlijks verlof 2018: vanaf 22/12/18 tot 07/01/2019   en van :04/03/2019 tem 11/03/2019

RES GOLVEN OP ZEE

Residentie "GOLVEN OP ZEE" : Het Startpunt van een zalige Strandwandeling . .

TE LAAT !!!

UITVERKOCHT  !!                        

ruwbouwwerken gestart in oktober

 EEN UNIEK ZEEZICHTPROJECT in DE¨PANNE-BAD

Deze Residentie bevat een slechts 4 Zongerichte ZEEZICHT-APPARTEMENTEN en een EXCLUSIEVE PENTHOUSE!

Per verdiep hebt U maar 1 appartement waardoor U geen buren hebt op Uw eigen verdieping = ABSOLUTE RUST EN PRIVACY . . .

De appartementen op de 1ste tem de 4de verdieping zijn doorloopappartementen bestaande uit een inkom, keuken,ruime living met groot terras en een uitgestrekt zicht op ZEE EN STRAND! Achteraan hebt U een wc,berging,badkamer en 2 mooie slaapkamers.Vanuit de slaapkamers hebt U ook zicht op Zee en de Duinen.

De living ligt aan de zonnekant waardoor het aangenaam zitten is op Uw terras in de zon met zicht op zee en strand.

Er is eveneens een Pethouse met groot terras vooraan en achteraan.Deze is ideaal om gasten te ontvangen en om ze te laten logeren op hun eigen verdieping nl in "THE PENTHOUSE".

Residentie "GOLVEN OP ZEE" is rustig gelegen in een doodlopende zijstraat van de zeedijk vlak tegen de duinen van SINT-IDESBALD en in alle rust op wandelafstand van het gezellige centrum.

Er zijn in het gebouw private bergingen te koop voor het opbergen van strandgerief en voor fietsen.

garages te koop en te huur aan interessante prijzen!

Wilt U zelf ervaren hoe Uniek de ligging van "Golven op Zee" is?

Overtuig Uzelf en bel ons voor een afspraak en een bezoek aan de locatie,een wandeling op het strand en de zeedijk aan het project,een bezoek aan onze afgewerkte modelappartementen en wij geven U een volledige uitleg en beantwoorden al Uw vragen ter plaatse in onze burelen in De Panne.Door U bij de  eersten in ons UNIEK Project "Golven op Zee" in te schrijven profiteert U van de exlusieve mogelijkheid om als een van de eersten te kiezen op welk verdiep U wilt zitten en U hebt tevens de mogelijkheid om zelf Uw indeling en afwerkingskeuze te bepalen in ons ruim aanbod van afwerkingsmogelijkheden.

De Panne-BAD:Een UNIEKE Locatie met toekomst.

De Vlaamse Westkust is de ideale regio voor vastgoedinvesteringen en kent de laatste jaren een enorme groei op toeristisch vlak wat de vastgoedprijzen jaarlijks alleen maar laat stijgen.Natuur,Cultuur en Gatronomie , De Panne heeft voor elke liefhebber wat wils.Residentie Golven op Zee is op wandelafstand van het 2 sterren-restaurant "The FOX" en op wandelafstand van het gezeligge centrum met winkelstraten en de gezellige MARKT met tal van leuke terrassen en cafeetjes.

Residentie "Golven Op Zee" ligt op de grens van De Panne-Bad en Sint Idesbald en Koksijde.Sint_Idesbald of in de lokale volksmond "BAALTJE" is een historisch vissersdorp.Heel wat bekende kunstenaars verbleven er.In dit kunstenaarsdorp " het Latem aan Zee" vindt U onder meer het wereldberoemde museum van de surrealistische schilder Paul Delvaux.

 De Panne is een jonge en dynamische kustgemeente met uitgestrekte duinengebieden die uniek zijn in Belgie.Het strand in De Panne is dan samen met het strand van Koksijde het breedste van de Belgiqche kust.

 gratis plannen,gratis FOLDER of bezoek aan modelappartement ?BEL 7d/7d 058/41.42.08

← terug naar aanbod