Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Belgium Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Koninklijke Baan 168 HR

8670 KOKSIJDE                                                  8670 Koksijde

(Weg van kusttram)                                            BE 0771.752.784

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

 

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

RES GOLVEN OP ZEE

Residentie "GOLVEN OP ZEE" : Het Startpunt van een zalige Strandwandeling . .

TE LAAT !!!

UITVERKOCHT  !!                        

ruwbouwwerken gestart in oktober

 EEN UNIEK ZEEZICHTPROJECT in DE¨PANNE-BAD

Deze Residentie bevat een slechts 4 Zongerichte ZEEZICHT-APPARTEMENTEN en een EXCLUSIEVE PENTHOUSE!

Per verdiep hebt U maar 1 appartement waardoor U geen buren hebt op Uw eigen verdieping = ABSOLUTE RUST EN PRIVACY . . .

De appartementen op de 1ste tem de 4de verdieping zijn doorloopappartementen bestaande uit een inkom, keuken,ruime living met groot terras en een uitgestrekt zicht op ZEE EN STRAND! Achteraan hebt U een wc,berging,badkamer en 2 mooie slaapkamers.Vanuit de slaapkamers hebt U ook zicht op Zee en de Duinen.

De living ligt aan de zonnekant waardoor het aangenaam zitten is op Uw terras in de zon met zicht op zee en strand.

Er is eveneens een Pethouse met groot terras vooraan en achteraan.Deze is ideaal om gasten te ontvangen en om ze te laten logeren op hun eigen verdieping nl in "THE PENTHOUSE".

Residentie "GOLVEN OP ZEE" is rustig gelegen in een doodlopende zijstraat van de zeedijk vlak tegen de duinen van SINT-IDESBALD en in alle rust op wandelafstand van het gezellige centrum.

Er zijn in het gebouw private bergingen te koop voor het opbergen van strandgerief en voor fietsen.

garages te koop en te huur aan interessante prijzen!

Wilt U zelf ervaren hoe Uniek de ligging van "Golven op Zee" is?

Overtuig Uzelf en bel ons voor een afspraak en een bezoek aan de locatie,een wandeling op het strand en de zeedijk aan het project,een bezoek aan onze afgewerkte modelappartementen en wij geven U een volledige uitleg en beantwoorden al Uw vragen ter plaatse in onze burelen in De Panne.Door U bij de  eersten in ons UNIEK Project "Golven op Zee" in te schrijven profiteert U van de exlusieve mogelijkheid om als een van de eersten te kiezen op welk verdiep U wilt zitten en U hebt tevens de mogelijkheid om zelf Uw indeling en afwerkingskeuze te bepalen in ons ruim aanbod van afwerkingsmogelijkheden.

De Panne-BAD:Een UNIEKE Locatie met toekomst.

De Vlaamse Westkust is de ideale regio voor vastgoedinvesteringen en kent de laatste jaren een enorme groei op toeristisch vlak wat de vastgoedprijzen jaarlijks alleen maar laat stijgen.Natuur,Cultuur en Gatronomie , De Panne heeft voor elke liefhebber wat wils.Residentie Golven op Zee is op wandelafstand van het 2 sterren-restaurant "The FOX" en op wandelafstand van het gezeligge centrum met winkelstraten en de gezellige MARKT met tal van leuke terrassen en cafeetjes.

Residentie "Golven Op Zee" ligt op de grens van De Panne-Bad en Sint Idesbald en Koksijde.Sint_Idesbald of in de lokale volksmond "BAALTJE" is een historisch vissersdorp.Heel wat bekende kunstenaars verbleven er.In dit kunstenaarsdorp " het Latem aan Zee" vindt U onder meer het wereldberoemde museum van de surrealistische schilder Paul Delvaux.

 De Panne is een jonge en dynamische kustgemeente met uitgestrekte duinengebieden die uniek zijn in Belgie.Het strand in De Panne is dan samen met het strand van Koksijde het breedste van de Belgiqche kust.

 gratis plannen,gratis FOLDER of bezoek aan modelappartement ?BEL 7d/7d 058/41.42.08

← terug naar aanbod