Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Belgium Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Koninklijke Baan 168 HR

8670 KOKSIJDE                                                  8670 Koksijde

(Weg van kusttram)                                            BE 0771.752.784

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

 

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

HET STRANDHUIS FIA

UITVERKOCHT !! TE LAAT , GRIJP UW KANS IN EEN ANDER PROJECT VAN ONS !!

RESIDENTIE "HET STRANDHUIS FIA" TE KOKSIJDE-BAD !!

 

. . . een tijdloze architectuur en residentiële allures. . . Per verdiep slechts 1 appartement is een zeldzame troef en zorgt voor absolute rust en privacy!Alle appartementen zijn bereikbaar met een ruime lift en worden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsmaterialen.Op wandelafstand zijn eveneens enkele -of dubbele garages te koop of te huur tegen interessante prijzen!

Kwaliteitsappartementen aan Strand en Zee in Koksijde!


Dicht bij zee en strand en op wandelafstand van de winkels en het centrum !
Koksijde een jonge en dynamische kustgemeente en . . .één van de mooiste plekjes ten westen aan de Belgische kust,tussen Oostduinkerke en Sint-Idesbald.Een absolute TOP-bestemming voor zowel strandlovers,sportievelingen,kunstliefhebbers en natuurliefhebbers. Ook wie van shoppen houdt,komt aan zijn trekken in de vele mooie winkels in Koksijde en het mondaine "ZOUTE VAN KOKSIJDE "nl Sint-Idesbald!De breedste stranden,antieke strandhuisjes,de mooiste ongerepte duinen,de vernieuwde wandeldijk,het bruisende centrum met tal van evenementen en het casino appeleren zo aan een divers publiek.Koksijde bied dus een waaier aan mogelijkheden tot ontspanning , plezier,shoppen,kunst en gastronomie.Mogelijkheden genoeg om gezellig te tafelen met familie of vrienden en te genieten van de geneugten van de zee.Kortom Koksijde en zijn omgeving is een locatie waar het bijzonder goed is om te leven,een oase om te wonen,waar verblijfstoerisme ,natuur & recreatie perfect samen gaan.


 

Geen crisis aan zee maar een snelle uitverkoop van TOPLIGGINGEN met ZEEZICHT aan de vele vroegere Knokkegangers . . .
Vastgoedprijzen aan de kust stijgen in het algemeen,maar de vastgoedprijzen stijgen vooral op volledig exclusieve locaties waarvan het aanbod,en zeker het aanbod zeezicht zeer beperkt geworden is.De steeds groter wordende schaarste van zeezichtappartementen jagen de vastgoedprijzen tot ver boven het gemiddelde de hoogte in . . .SCHAARSTE = EXCLUSIVITEIT! De vastgoedmarkt voor nieuwe zeezichtprojecten heeft de wind in de zeilen en houdt zich ver van de economische crisis.Terwijl de beurzen rood kleuren,de bankaandelen kelderen en de intresten op de spaarboekjes zakken naar historische dieptepunten,genieten onze klanten onbezorgd van hun zeezichtappartement.Ze hebben zelf veel plezier aan hun appartement,de periodes dat ze willen verhuren hebben ze een hoog huurinkomen en hun investering is waardevast en blijft dag na dag in waarde stijgen.

← terug naar aanbod