Contacteer ons

KANTOOR & verkoop

Koninklijke Baan 168 HR

8670 KOKSIJDE

(Weg van kusttram)

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF TIJDENS PAASVAKANTIE VAN 12/04 tem 18/04/2021

Onze kantoren zijn ENKEL open op afspraak en iedereen is welkom mits respecteren van de Coronamaatregelen !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

HET STRANDHUIS FIA

BINNENKORT NIEUW TE KOKSIJDE ! werken gestart !

RESIDENTIE "HET STRANDHUIS FIA" TE KOKSIJDE-BAD !!

NEEM SNEL CONTACT EN WEES ER ALS EERSTE BIJ ..... OM DEZE UNIEKE KANS TE GRIJPEN IN HARTJE KOKSIJDE 

. . . een tijdloze architectuur en residentiële allures. . . Per verdiep slechts 1 appartement is een zeldzame troef en zorgt voor absolute rust en privacy!Alle appartementen zijn bereikbaar met een ruime lift en worden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsmaterialen.Op wandelafstand zijn eveneens enkele -of dubbele garages te koop of te huur tegen interessante prijzen!

Kwaliteitsappartementen aan Strand en Zee in Koksijde!


Dicht bij zee en strand en op wandelafstand van de winkels en het centrum !
Koksijde een jonge en dynamische kustgemeente en . . .één van de mooiste plekjes ten westen aan de Belgische kust,tussen Oostduinkerke en Sint-Idesbald.Een absolute TOP-bestemming voor zowel strandlovers,sportievelingen,kunstliefhebbers en natuurliefhebbers. Ook wie van shoppen houdt,komt aan zijn trekken in de vele mooie winkels in Koksijde en het mondaine "ZOUTE VAN KOKSIJDE "nl Sint-Idesbald!De breedste stranden,antieke strandhuisjes,de mooiste ongerepte duinen,de vernieuwde wandeldijk,het bruisende centrum met tal van evenementen en het casino appeleren zo aan een divers publiek.Koksijde bied dus een waaier aan mogelijkheden tot ontspanning , plezier,shoppen,kunst en gastronomie.Mogelijkheden genoeg om gezellig te tafelen met familie of vrienden en te genieten van de geneugten van de zee.Kortom Koksijde en zijn omgeving is een locatie waar het bijzonder goed is om te leven,een oase om te wonen,waar verblijfstoerisme ,natuur & recreatie perfect samen gaan.


Residentie "STRANDHUIS FIA " is gelegen op een TOPLIGGING in Koksijde!


"Het STRANDHUIS" de naam spreek voor zich . . . is UITSTEKEND gelegen bijna op het strand aan de vernieuwde ZEEDIJK van Koksijde-Bad.Vanuit Uw appartement hebt U ADEMBENEMEND ZEEZICHT,en volledige privacy ! Op enkele stappen van de prachtige duinen en op "letterlijk" enkele stappen van het bruisende centrum van het mondaine KOKSIJDE met zijn vele gezellige terrasjes en restaurantjes.
Een appartement met een afwerking naar Uw wens . . .
Bij de bouw van onze appartementen houden we rekening met de wensen en de behoeften van onze klanten.We gebruiken kwalitatieve materialen voor de afwerking en zorgen ervoor dat U alle ruimtes maximaal kan benutten.Als koper krijgt U de kans om zelf Uw keuze te maken uit een ruim voorstel aan vloeren,faiences,keuken- en badkamerinrichting.Alle appartementen hebben individuele verwarming op gas.In combinatie met een uiterst goede isolatie , conform de EPB-normen resulteert dit in een uiterst laag verbruik!Onze moderne keukens zorgen voor een totaal kookcomfort en onze luxueuze badkamers met geraffineerd sanitair zorgen ervoor dat U na een dagje strand en zee U volop kan verfrissen en ontspannen.


Geen crisis aan zee maar een snelle uitverkoop van TOPLIGGINGEN met ZEEZICHT aan de vele vroegere Knokkegangers . . .
Vastgoedprijzen aan de kust stijgen in het algemeen,maar de vastgoedprijzen stijgen vooral op volledig exclusieve locaties waarvan het aanbod,en zeker het aanbod zeezicht zeer beperkt geworden is.De steeds groter wordende schaarste van zeezichtappartementen jagen de vastgoedprijzen tot ver boven het gemiddelde de hoogte in . . .SCHAARSTE = EXCLUSIVITEIT! De vastgoedmarkt voor nieuwe zeezichtprojecten heeft de wind in de zeilen en houdt zich ver van de economische crisis.Terwijl de beurzen rood kleuren,de bankaandelen kelderen en de intresten op de spaarboekjes zakken naar historische dieptepunten,genieten onze klanten onbezorgd van hun zeezichtappartement.Ze hebben zelf veel plezier aan hun appartement,de periodes dat ze willen verhuren hebben ze een hoog huurinkomen en hun investering is waardevast en blijft dag na dag in waarde stijgen.

← terug naar aanbod