Contacteer ons

 VERKOOPSKANTOOR                                       ADMINISTRATIEVE ZETEL:Beach Building Organisation BV

Koninklijke Baan 168 HR                                     Lange Lozanastraat 142

8670 KOKSIJDE                                                  2018 Antwerpen

(Weg van kusttram)                                            BE 0477-158-440

Tel:058/41.42.08

Tel:058/420.443

Fax:058/41.18.10

info@bbo-residenties.be   

enkel voor info ivm verkoop verkoop@bbo-residenties.be 

 

 

Openingsuren: elke zaterdag en zondag opendeurweekend

STOCKVERKOOP VAN LAATSTE  MODELAPPARTEMENTEN VOOR ONMIDDELLIJK GEBRUIK TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN ! BEZOEK OF INFO BEL 058/41 42 08

 

verlof: 

Maandag op afspraak
Dinsdag 10h - 18h
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10h - 18h
Vrijdag 10h - 18h
Zaterdag 10h - 18h
Zondag 13u-17u

JAARLIJKS VERLOF : 

Onze kantoren zijn terug open en iedereen is welkom !

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID indien Coronamaatregelen van toepassing :bij aankomst bieden wij ontsmettende gel,handschoenen  en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidingen en bezoeken aan de modelappartementen.

voor alle vragen of info kunt best een mail sturen naar info@bbo-residenties.be die wij dan zo snel als mogelijk zullen beantwoorden, vergeet Uw naam en contactgevens niet te vermelden

Privacy & cookie Policy

RESIDENTIE "HET ZEEHUIS"

UITVERKOCHT !! 

 

UNIEK IN KOKSIJDE !! TOPLIGGING !!

BEL 058/41 42 08 VOOR MEER INFO OF VOOR EEN BEZOEK VAN DAT PRACHTIGE APPARTEMENT   

 

 

LEVEN ALS GOD IN . . .


KOKSIJDE: een jonge en dynamische kustgemeente en . . .één van de mooiste plekjes ten westen aan de Belgische kust,tussen Koksijde en De Panne.Een absolute TOP-bestemming voor zowel strandlovers,sportievelingen,kunstliefhebbers en natuurliefhebbers. Ook wie van shoppen houdt,komt aan zijn trekken in de vele mooie winkels van Koksijde en De Panne.Het mondaine KOKSIJDE heeft de breedste stranden,antieke strandhuisjes,de mooiste ongerepte duinen,de vernieuwde wandeldijk,het bruisende centrum met tal van evenementen en het casino appeleren zo aan een divers publiek.Koksijde bied dus een waaier aan mogelijkheden tot ontspanning , plezier,shoppen,kunst en gastronomie.Mogelijkheden genoeg om gezellig te tafelen met familie of vrienden en te genieten van de geneugten van de zee.Kortom Koksijde en zijn omgeving is een locatie waar het bijzonder goed is om te leven,een oase om te wonen,waar verblijfstoerisme ,natuur & recreatie perfect samen gaan.

Een appartement met een afwerking naar Uw wens . . .
Bij de bouw van onze appartementen houden we rekening met de wensen en de behoeften van onze klanten.We gebruiken kwalitatieve materialen voor de afwerking en zorgen ervoor dat U alle ruimtes maximaal kan benutten.Als koper krijgt U de kans om zelf Uw keuze te maken uit een ruim voorstel aan vloeren,faiences,keuken- en badkamerinrichting.Alle appartementen hebben individuele verwarming op gas.In combinatie met een uiterst goede isolatie resulteert dit in een uiterst laag verbruik!Onze moderne keukens zorgen voor een totaal kookcomfort en onze luxueuze badkamers met geraffineerd sanitair zorgen ervoor dat U na een dagje strand en zee U volop kan verfrissen en ontspannen.

 

 

 

← terug naar aanbod